Tarpian Suunnan verkkokauppa

Tarpian Suunta ry. (Y-tunnus 1022508-6) on usean kunnan alueella toimiva suunnistuksen erikoisseura jo vuodesta 1956. Keskeisintä toiminta-aluetta ovat Akaa, Lempäälä ja Vesilahti. Nimensä Tarpian Suunta on saanut alueella virtaavasta Tarpianjoesta.

Kesäkaudella Tarpian Suunta ja PirHi järjestävät Torstairasteja viikoittain. Kauden 20201 Torstairastikausi ei ala ihan vielä, joten käytössä on ns. omatoimirastit ja niiden kartat voi ostaa täältä. HUOMHUOMHUOM Karttakaupan latauslinkki ei tule kaikille näkyviin jostakin mystisestä syystä. Bugin pystyy varmimmin kiertämään siten, että rekisteröityy kauppaan ennen ostotapahtumaa. Rekisteröityminen mahdollistaa myös sen, että kartan voi ladata uudestaan myöhemminkin (ennalta määrätyn ajan).

TarpSu tarjoaa myös UsynligO-ratoja. UsynligO on ilmainen sovellus, mutta jos koet saavasi UsynligO-radoista iloa ja hyötyä, voit maksaa vapaaehtoisen karttamaksun Tarpian Suunnan tilille (FI71 4252 0010 0840 25). Laita viestikenttään ”Kiitos UO + kartan nimi”. Antoisia hetkiä suunnistuksen parissa!

Yhteystiedot:
tarpian.suunta@gmail.com

Keskuskatu 11
37830 AKAA

Tervetuloa ostamaan karttoja!

Uudet tuotteet. Löydät muut sivulta Kaikki tuotteet