Julkaistu Jätä kommentti

COVID-19 & Viikkokiintorastit

COVID-19:n aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi Torstairastikausi 2021 alkaa vasta myöhemmin kesällä. Tätä ennen tarjolla on viikkokiintorasteja eri puolilla TarpSun toiminta-aluetta.

Viikkokiintorasteilla ei ole Emit-leimausta eikä virallisia rastilippuja (vain laminoidut rastikoodit). Rastit ovat metsässä aina kaksi viikkoa kerrallaan maanantaista alkaen. Lisäoptiona on perinteisten ratojen lisäksi UsynligO-rata(/ratoja). Kadonneista rastikoodeista yms. pyydämme ilmoittamaan mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen tarpian.suunta@gmail.com. 

Karttoja on myynnissä Sportia Matilla (Lempäälän ja Vesilahden kartat) ja Jamati-Osassa (Akaan kartat). Lisäksi kartan voi ostaa digitaalisesti täältä TarpSun verkkokaupasta. HUOM. Tarpian Suunnan jäsenet voivat ladata kartat ilmaiseksi kaksille ensimmäisille omatoimirasteille (koodi toimitettu sähköpostilla). Karttaverkkokaupassa kartat voi maksaa Klarnan kautta.

Julkaistu Jätä kommentti

Kiintorastikartta 2021 on saatavissa myös Lempäälän Sportia-Matista

Sportia-Matti: Tampereentie 24. Hinta on 10 €. Kartta on kokoa A3 ja tulostettu Granossa.

Kiintorastikartta 2021 on myös myynnissä osoitteessa Tampereentie 24, Sportia Matti. Hinta 10 €. Kartta on kokoa A3. Jos kaupassa on ruuhkaa, muistakaa pitää riittävä koronaturvaväli muihin asiakkaisiin!

Kiintorastien etsijät kunnioittakaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita (tontit & violetti rasteri), jotta saamme vastaisuudessakin suunnistaa alueella!

Tiedustelut ja ilmoitukset mahdollisesta rastien huollon tarpeesta koskikharri[a]gmail.com tai tarpian.suunta@gmail.com.